online printservice

hoe het werkt  

Thuis foto’s bestellen en uiterlijk de volgende dag afhalen in de winkel. Volg onderstaande link, selecteer de gewenste bestanden, aansluitend uploaden en het bestelmenu volgen. Uiteindelijk krijgt U per mail een ordernummer en in de loop van de dag per mail bericht dat uw bestelling gereed ligt om af te halen.

welke formaten

We kunnen alle formaten (vierkant, rechthoekig en panorama) afdrukken van 10×10 cm tot en met 40×120 cm. Alle formaten tot 20 cm bereed op “halfmat” of “glanzend” papier naar keuze. Formaten breder dan 20 cm maken we uitsluitend op “halfmat” papier. Indien U een speciaal verzoek heeft, kunt U het plaatsen bij “opmerkingen” in het bestelmenu of even telefonisch (0596 614989) contact met ons opnemen.

kwaliteit

In tegenstelling tot de foto’s van een printkiosk (printzuil) leveren we een veel hogere kwaliteit afdrukken. Onze prints worden gemaakt op inkjetprinters met gepigmenteerde inkten, welke garant staan voor vollere kleuren en een houdbare kleurechtheid. Ook het gebruikte papier is van een hogere kwaliteit. De formaten tot 20 cm breed drukken we op 210 grams papier de grotere formaten op 310 grams papier, hetgeen vlakligging bij inlijsten waarborgt. 

de juiste kleur

Uw opdrachten worden voorafgaand aan het afdrukken gecontroleerd op kleur, maar er kan verschil ontstaan in beleving van de kleuren op uw computer en onze prints. Om dit probleem op te lossen hebben we kalibratie-apparatuur in de verhuur. Met deze apparatuur wordt de instelling van uw computerbeeldscherm geoptimaliseerd naar een standaard kleurruimte. Voor nadere informatie kunt U contact met ons opnemen (0596 614989).

klantenkaart

Houders van onze klantenkaart betalen een lagere prijs. Onze klantenkaart kost €  29,- en is feitelijk een soort prepaidcard voor 100 eenheden (tikken). Met deze eenheden kunt U betalen. Het verbruik wordt afgestreept op de kaart. Gemiddeld liggen de prijzen voor een houder van een klantenkaart 15% lager.

wat kost het

Voor de prijzen van alle formaten verwijzen we naar onze prijslijst (Pdf). Met onze klantenkaart gelden lagere prijzen, ook deze prijzen staan in de prijslijst vermeld. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)