snelservice in de winkel

hoe het werkt  

In onze winkel kunnen we in enkele minuten afdrukken maken van uw telefoon (SmartPhone en I- Phone), geheugenkaart, USB-stick, DVD/CD en nagenoeg elke andere geheugendrager. Voor de meeste telefoons hebben we een kabel aansluiting, maar middels de speciale applicatie “Kodak Moments” is ook overdracht via WiFi mogelijk. De App is te vinden in de Play Store of App Store en gratis te downloaden. Op onze Kodak intake-station kunt U zelf uitzoeken welke foto’s afgedrukt dienen te worden.

klaar terwijl U wacht

Het maken van één of enkele afdrukken neemt weinig tijd in beslag. U kunt er op wachten. Tip : indien U een groter aantal afdrukken nodig heeft, kom dan voorafgaand aan het boodschappen doen bij ons en in de tussentijd maken wij uw afdrukken.

welke formaten

Op het Kodak intake-station kunt U kiezen uit een groot aantal gangbare formaten van 10x15cm tot en met 20×30 cm. Ook vierkante en panorama-formaten zijn mogelijk. Alle formaten kunnen worden afgedrukt op “halfmat” of “glanzend” papier.

kwaliteit

In tegenstelling tot de foto’s van een printkiosk (printzuil) leveren we een veel hogere kwaliteit afdrukken. Onze prints worden gemaakt op inkjetprinters met gepigmenteerde inkten, welke garant staan voor vollere kleuren en een houdbare kleurechtheid. Ook het gebruikte papier is van een hogere kwaliteit. De formaten tot 20 cm breed drukken we op 210 grams papier de grotere formaten op 310 grams papier, hetgeen vlakligging bij inlijsten waarborgt. 

klantenkaart

Houders van onze klantenkaart betalen een lagere prijs. Onze klantenkaart kost €  29,- en is feitelijk een soort prepaidcard voor 100 eenheden (tikken). Met deze eenheden kunt U betalen. Het verbruik wordt afgestreept op de kaart. Gemiddeld liggen de prijzen voor een houder van een klantenkaart 15% lager.

wat kost het

Voor de prijzen van alle formaten verwijzen we naar onze prijslijst (Pdf). Met onze klantenkaart gelden lagere prijzen, ook deze prijzen staan in de prijslijst vermeld. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)