digitaliseren smalfilm-video-audio-negatieven en diapositieven

We bieden U een service aan om smalfilm, video en audio om te zetten naar digitale bestanden.

Het digitaliseren besteden we uit aan The Transfershop, een hierin gespecialiseerd bedrijf. Over dit bedrijf en tarieven kunt U meer informatie vinden op thetransfershop. Klik hier om naar de website www.thetransfershop.nl te gaan In onze winkel ligt tevens een brochure voor U gereed. 

U hoeft slechts het te digitaliseren materiaal bij ons in te leveren en wij verzorgen het gehele traject van order voorbereiding, (traceerbare) verzending en aflevering met uitleg. 

Het digitaliseren van negatieven en diapositieven behoort ook tot de mogelijkheden. Kleinere aantallen kunnen we “in eigen huis” verwerken (zie prijslijst), maar voor grotere aantallen maken we gebruik van een gespecialiseerd bedrijf. 

De digitale bestanden kunnen worden afgeleverd op DVD, USB-stick of portable HD. Uiteraard geven we vrijblijvend vooraf een prijsopgave. Hiertoe kunt U het beste het materiaal meenemen naar onze winkel. 

Het is nu of nooit. Het analoge materiaal neemt alleen maar af in kwaliteit. Eenmaal digitaal is feitelijke veroudering stopgezet en U kunt oneindig zonder verlies kopieën maken.