foto-van-foto service en reproductie

foto-van-foto 

U heeft een dierbare foto en wil graag een extra exemplaar, maar er is geen negatief of digitaal bestand van de foto. Geen probleem, we hebben de foto-van-foto service. 

U krijgt een kopie op hetzelfde formaat of desgewenst kleiner of groter. Door onze werkwijze is de kopiefoto meestal beter van kwaliteit dan het origineel. In principe zijn alle foto’s geschikt, echter de kwaliteit van het origineel bepaald wat maximaal mogelijk is. 

Tegen een geringe meerprijs is het bij de foto-van-foto service ook mogelijk een uitsnede van uw foto te maken. Ook in het contrast en aan verbleekte kleuren kunnen we in veel gevallen verbeteringen aanbrengen. Het wegwerken van kleine beschadigingen is tegen een vooraf te bepalen meerprijs ook mogelijk. 

De vanafprijs is € 1,25 en op onze speciale prijslijst vindt U de overige mogelijkheden. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)

reproductie 

Een stap verder gaan onze reproductie mogelijkheden. Indien de originele foto erg beschadigd is of als er bijvoorbeeld één persoon uit een geheel moet worden gehaald of misschien juist verwijderd, dan is de reproductie een betere optie. Via de reproductie methode kunnen we ook beelden samenvoegen, achtergronden wijzigen, corsages verwijderen enzovoort.

Feitelijk is het een maatwerk foto-van-foto. Op onze prijslijst vindt U een overzicht van de kosten, echter de kosten voor beeldbewerking zullen per geval verschillen. U kunt met de foto langskomen en een vrijblijvende prijsopgave krijgen. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)