baby-, portret-, en groepsfotografie

In onze portret- en groepsopnamen werken we bewust toe naar de opnamen die er toe doen. Niet een fotoshoot welke impliceert dat er veel “geschoten” wordt, maar juist die opname maken die het juiste moment weergeeft. Niet veel opnamen die het net niet zijn, maar een portret met   de juiste scherpte, belichting, sfeer en vooral de juiste expressie.

We maken baby-, portret- en groepsopnamen in de studio of op locatie. Na het maken van de opnamen gaan we samen beoordelen, uitkiezen en zo nodig nog aanvullende opnamen maken. Baby’s zijn zoals ze zijn op dat moment, lukt het in de eerste sessie niet, dan krijgt U zonder meerprijs een tweede sessie aangeboden. Het gaat immers om het resultaat.

En dan…… wordt er verder gewerkt. Elke opname krijgt een nabewerking. Minimaal een beauty-retouche, maar in geval van groepsopnamen vaak montage uit meerder opnamen om een optimaal resultaat te krijgen. Alles wat we in de opname zelf niet kunnen realiseren, wordt in de nabewerking alsnog verbeterd.

In eigen productie kunnen we vergrotingen maken in nagenoeg alle formaten. Ook canvas, dibond (aluminium), hout en acryl behoren tot de mogelijkheden. Op onze prijslijst vindt U de kosten voor opname, vergrotingen en digitale aanlevering. Prijzen van de overige producten zoals canvas uitsluitend volgens prijsopgave, vanwege de nagenoeg oneindige hoeveelheid mogelijkheden en varianten.

Maar de opnamen zeggen meer dan al deze woorden. Overtuig U met onze fotogalerij.

Klik hier voor onze prijslijst (pdf).