algemene informatie

Kinderen zijn leuk om te fotograferen en ze vinden het ook leuk om gefotografeerd te worden. De kans om met de traditionele schoolfotografie de ouders te verrassen met mooie opnamen van hun kinderen. Portretten en groepsopnamen zoals iedereen wel kent, maar…..

……. we doen het toch even anders. In eerste instantie nemen we de tijd voor de opname. Zoeken naar de juiste pose en natuurlijk het juiste moment, zo nodig naar boven gehaald met een grapje of iets geks. Met een ruime planning is het zo mogelijk geslaagde opnamen te maken.

Na het maken van de opnamen wordt het verschil met de reguliere schoolfotograaf nog groter. Zonder uitzondering worden alle opnamen geretoucheerd, zonder daarin te overdrijven. Kleine imperfecties (bv een puistje, een kras of een tijdelijk wondje) worden verwijderd of minder nadrukkelijk gemaakt. Schoolfotografie met de kwaliteit van een studio opname.

Vaak is de groepsfoto een keuze als beste van een serie. Onze groepsfoto’s worden uit meerdere opnamen samengesteld, om zo de groepsfoto te krijgen waar alle kinderen goed op staan.

De school kan bepalen of de foto’s online of door uitdeling worden aangeboden, de kwaliteit blijft in beide gevallen hetzelfde. In de prijsstelling wordt rekening gehouden met het afgenomen aantal foto’s, zodat ouders met meerdere kinderen op school enig voordeel genieten. Middels een deze link naar een Pdf van onze aflever envelop zijn de prijzen in één oogopslag zichtbaar.

Echter de resultaten moeten overtuigen, op de volgende webpagina een galerij met voorbeelden.

We werken uitsluitend in de regio. Korte lijntjes en een flexibele opstelling. Heeft U interesse, neem dan contact met ons op om uw wensen in een vrijblijvende afspraak door te nemen. Telefonisch via 0596-614989 of per mail naar info@johnvosfotografie.nl

Klik hier voor onze afleverenvelop (pdf) met daarop alle prijsinformatie over eerste levering alsmede nabestelling.