thuis of op locatie

voor wie en wanneer  

Indien U, om welke reden dan ook, niet bij ons kunt komen, dan kunnen we bij U thuis of op elke ander locatie pasfoto’s van U maken. Uiteraard doen we dat uitsluitend op afspraak. U kunt ons tijdens winkeltijden bereiken op 0596 614989.

hoe lang duurt het

Ook het maken van pasfoto’s op locatie is in enkele minuten gereed. Het is enigszins afhankelijk van de mobiliteit van de persoon waarvan de pasfoto dient te worden genomen. Soms kan het handig zijn dat een extra hulp aanwezig is. De gemaakte opname worden in onze winkel afgedrukt en kunnen vaak al dezelfde dag worden afgehaald.     

meerdere personen op één locatie

Het maken van pasfoto’s voor meerdere personen op één locatie op aansluitende tijdstippen, bijvoorbeeld  in een verzorgingstehuis, is mogelijk. Voorwaarde is dat het door één persoon wordt gecoördineerd. Afhankelijk van het aantal personen zullen we een aangepaste lagere prijs in rekening brengen. Bel ons gerust voor nadere informatie of overleg.

wat kost het

De prijs voor het maken van pasfoto’s op locatie in Delfzijl is €  27,50.  Buiten Delfzijl berekenen we daarboven €  0,85 per kilometer voor auto- en reiskosten (heen en terug). U ontvangt uiteindelijk 8 pasfoto’s, waarvan het digitale bestand in ons archief wordt bewaard, zodat U er altijd weer over kunt beschikken. Voor overige prijzen verwijzen we naar onze prijslijst. Klik hier voor onze prijslijst (pdf).