volgens fotomatrix

te gebruiken voor

U kunt bij ons terecht voor het maken van officiële pasfoto’s volgens de fotomatrix 2007. Deze pasfoto’s zijn geschikt voor paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijzen en alle andere officiële documenten zoals o.a. vaarbewijzen, parkeerontheffingen, OV-bewijzen etc. We zijn op de hoogte van eventuele speciale eisen welke per gemeente kunnen verschillen.

garantie

U krijgt van ons de garantie dat de gemaakte pasfoto’s voldoen aan de gestelde voorwaarden. Mocht uw pasfoto toch worden afgekeurd dan krijgt U van de ambtenaar een formulier met daarop de reden van afkeuring. Dit formulier is uw garantie voor een gratis nieuwe opname.

voor wie en wanneer  

Tijdens onze openingstijden maken we pasfoto’s van volwassenen, kinderen en ook baby’s, zonder dat U een afspraak hoeft te maken. Onze studio wordt ook gebruikt voor andere fotografie en kan daardoor tijdelijk bezet zijn. Hierover kunt U telefonisch navraag doen of indien U dat wenst toch een afspraak maken.

hoe lang duurt het

In principe is een uw pasfoto gemaakt in enkele minuten. Uit enkele opnamen, welke u zelf kunt beoordelen op het beeldscherm, wordt een keuze gemaakt en aansluitend afgedrukt en gesneden naar het juiste formaat. Voor het maken van pasfoto’s van baby’s jonger dan drie maanden hebben we iets meer tijd nodig.

waar vindt u ons

In de Waterstraat (met de Waterpoort) op nummer 30 nabij het kruispunt met de Poststraat (in het verlengde van molen Adam). Op ongeveer 200 meter loopafstand van de parkeerplaatsen aan de Vennen en achter de Albert Heijn

wat kost het

Voor een standaard set pasfoto’s van 4 stuks of toezending per e-mail vragen we € 12,50. We  hebben een aanbieding voor een combinatie van officiële pasfoto’s en pasfoto’s naar wens.  Zes stuks voor € 14,95 naar eigen inzicht samen te stellen. Voor overige prijzen verwijzen we naar onze prijslijst. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)