voor visum

speciale voorwaarden

Pasfoto’s voor visums dienen vaak te voldoen aan speciale voorwaarden, welke per land kunnen verschillen. De eisen ten aanzien van het formaat, afbeeldingsgrootte en kleur achtergrond lopen erg uiteen. Voor de meest voorkomende landen zijn we bekend met de speciale eisen.

opvragen voorwaarden  

Op de ambassade of consulaat van een land kunt u de speciale eisen opvragen. De meeste landen vermelden de visum-foto-eisen op de website. Indien U visum pasfoto’s nodig heeft voor een speciaal land, kunt U het beste een print-out van de voorwaarden meenemen.

zonder afspraak  

U kunt zonder afspraak bij ons terecht voor het maken van visum pasfoto’s, echter onze studio wordt ook gebruikt voor andere fotografie en kan daardoor tijdelijk bezet zijn. Hierover kunt U telefonisch navraag doen of indien U dat wenst toch een afspraak maken.

hoe lang duurt het

Aangezien het maken van visum pasfoto’s maatwerk is zal het ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag nemen, afhankelijk van de eisen waaraan het moet voldoen.

waar vindt u ons

In de Waterstraat (met de Waterpoort) op nummer 30 nabij het kruispunt met de Poststraat (in het verlengde van molen Adam). Op ongeveer 200 meter loopafstand van de parkeerplaatsen aan de Vennen en achter de Albert Heijn

wat kost het

De prijs voor visum pasfoto’s varieert, afhankelijk van de voorwaarden waaraan het moet voldoen, van €  16,50 tot maximaal €  20,- per twee stuks. Een extra set van twee stuks kost €  2,50.  Aanvullende informatie vindt U op onze prijslijst. Klik hier voor onze prijslijst (pdf)